10 sep Nijmegen

FAQ

💃 PROGRAMMA
BCKYRD Festival biedt een super divers en bomvol programma waarin onze partners een grote rol spelen. Dat zijn: De Achtertuin,Fiesta Macumba, Froday, Get Down, Jiwa Jiwe, Boeket en Diaspora.
BCKYRD Festival vindt plaats op zaterdag 10 september. Het terrein is geopend van 14:00 tot 23:59. Het programma begint om 14:00 uur, op zoek naar de timetable? Die vind je hier!

🆔 LEEFTIJD
Om BCKYRD Festival te bezoeken, dien je ten minste 18 jaar oud te zijn. Medewerkers van BCKYRD Festival, van de evenementenlocatie en/of beveiligingspersoneel kunnen te allen tijde de bezoeker verzoeken zich te identificeren met een geldig legitimatiebewijs.

🎫 TICKETS
Tickets van BCKYRD Festival worden verkocht in verschillende fases met prijzen tussen de €33,- en €39,- per ticket, exclusief servicekosten. Ze zijn te koop in de ticketshop! Heb je al een ticket maar ben je hem kwijt? dan kun je hem hier terugvinden.

🏝 LOCATIE
BCKYRD Festival vindt plaats op het NYMA-terrein in Nijmegen.
Het adres is Winselingseweg 41, 6541 AH Nijmegen.

🚲 Vervoer
Er zijn meerdere mogelijkheden om het NYMA-terrein te bereiken.
Hoe precies lees je hieronder.  

Vanuit CS
Vanuit Nijmegen Centraal Station kun je heel makkelijk met het openbaar vervoer het festivalterrein bereiken. Om de paar minuten vertrekt er een bus richting Winselingseweg 41. We raden aan om bus 5 te pakken en uit te stappen bij halte Ferry Poertierstraat. Vanaf daar is het festivalterrein nog maar een kleine 10 minuten wandelen van je verwijderd. Voor huidige vertrek- en aankomsttijden kun je het best www.9292.nl of Google Maps raadplegen. 

Met de bus
Check www.9292.nl of Google Maps en houd ‘Winselingseweg 41’ aan.  

Met de fiets
De échte Nijmegenaar weet de weg naar De Vasim op het NYMA-terrein wel te vinden. Mocht je er onbekend mee zijn: Tik ‘Winselingseweg 41’ Nijmegen in op je favoriete kaarten-app en je hebt het zo gevonden.

Met de auto

Je kunt betaald parkeren vlakbij het festivalterrein. Kom je met de auto? Zoek ‘Winselingseweg 41’ op in je navigatie app en je rijdt er zo heen. 

🗄 LOCKERS
Op het terrein zijn kluisjes te huur.
Lockers: € 9,00

💳 PIN-ONLY
BCKYRD Festival is compleet cashless. Dit betekent dat je bij de barren alleen met je betaalpas (pin of creditcard), Google Pay en Apple Pay kan betalen.
Bij de kassa kun je eventueel een ’tijdelijke pas’ aanvragen. Dit is een pas die je bij ons aanschaft waar je contant geld op kan zetten. Let op: hier moet miniaal € 20,- op komen staan en dit is helaas niet refundbaar. Dus zorg ervoor dat je je tegoed opmaakt.

🍋 ETEN & DRINKEN
Het festivalterrein wordt volgebouwd met geweldige eet- en drinkmogelijkheden, en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met een vega- of vegan dieet. Het is verboden om zelf eten en drinken mee te nemen naar het festivalterrein. Gelukkig hebben we voor ieder wat wils. 

🚫DRUGS
Er geldt op BCKYRD Festival een zero tolerance beleid.

📸 FOTO- & VIDEOGRAFIE
Compactcamera’s en wegwerpcamera’s zijn toegestaan op het festivalterrein. Professionele camera’s en video- of geluidsopname apparatuur mogen daarentegen niet mee, omdat hier vanuit de artiesten geen toestemming voor is verleend. Bij twijfel raden we je aan om de security manager bij de ingang aan te spreken of neem vooraf contact met ons op. 

🐠 HUISDIEREN
Ondanks het feit dat we dieren erg waarderen is het helaas niet toegestaan om ze mee te nemen naar BCKYRD Festival.

🤷‍♀️SPULLEN KWIJT?
Gevonden voorwerpen komen tijdens het festival terecht bij de lockersbalie. Spullen die niet worden opgehaald of spullen die na afloop van het festival worden gevonden, worden aan de gemeente Nijmegen overhandigd.

🙅‍♀️VERBODEN VOORWERPEN
Er zijn een aantal voorwerpen die je niet mee mag nemen naar BCKYRD Festival, dus zorg dat je ze thuis laat, en voorkom zo dat ze de prullenbak in moeten.
– Zonnebrand
– Paraplu’s
– Selfiesticks
– Deodorant
– Eigen drank
– Drugs

🍼KOLVEN
Dit kan bij de EHBO.

📒HUISREGELS
Je kunt de huisregels hier lezen. 

Op de hoogte blijven? Volg BCKYRD op Instagram en Facebook of blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

❔ ANDERE VRAGEN?
Voor overige vragen kan je mailen naar info@bckyrdfestival.nl